gordijnen

Home services gordijnen

Expert in raambekleding

Gordijnen zorgen voor sfeer en warmte in uw woning. Het is een populaire raambekleding en is sterk in het tegenhouden van zonlicht en het voorkomen van inkijk. Met al meer dan 25 jaar verkoopervaring in deze producten bent u bij mij op het juiste adres.

Nieuwe gordijnen nemen begint met het uitzoeken van de juiste kleur en product. Ik breng een ruime en gevarieerde hoeveelheid stalen voor u mee zodat u thuis op uw gemak alle opties kan bekijken.

Wanneer u een gewenst product hebt gevonden zal ik de gordijnen voor u inmeten. Ook het monteren is voor mij ook geen probleem. Met een flexibele instelling en als uw vaste aanspreekpunt kunt u altijd contact met mij opnemen bij vragen.

Bij het kiezen van uw nieuwe gordijnen of vitrages ontzorg ik u bij elke stap. Ik kom langs voor advies, biedt u stalen aan. Ook het inmeten en monteren kom ik bij thuis doen. U hoeft dus praktisch het huis niet uit. Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Voile gordijnen of vitrage gordijnen zijn een sfeervolle oplossing wanneer u nét even wat meer privacy wenst, maar niet wil inleveren op lichtinval.
Vitrages
Gordijnen geven uw huis instant comfort. Ook zorgen gordijnen voor isolatie. Gordijnen zijn er in alle soorten en stoffen om uw huis perfect aan te kleden.
Gordijnen
Een afspraak maken?

Comfortabel in uw eigen huis advies en stalen ontvangen? Plan uw afspraak nu in!

WhatsApp
06 2234 0004
Volg Mark Keijzer
Hulp nodig? Chat nu!