raamdecoratie

Home services raamdecoratie

Expert in raambekleding

Met al meer dan 25 jaar verkoopervaring in raamdecoratie bent u bij Mark Keijzer op het juiste adres als het gaat om raamdecoratie. Bent u toe aan nieuwe raamdecoratie voor uw woning dan help ik u graag. Het begint allemaal met het uitzoeken van de juiste kleur en product. Ik breng een ruime en gevarieerde hoeveelheid stalen voor u mee zodat u thuis op uw gemak alle opties kan bekijken.

Hebt u een keuze kunnen maken dan zal ik de raamdecoratie voor u inmeten. En ook het monteren is voor mij ook geen probleem. Met een flexibele instelling en als uw vaste aanspreekpunt kunt u altijd contact met mij opnemen bij vragen.

Bij het kiezen van uw nieuwe raamdecoratie ontzorg ik u bij elke stap. Ik kom langs voor advies, biedt u stalen aan. Ook het inmeten en monteren kom ik bij thuis doen. U hoeft dus praktisch het huis niet uit. Neem contact op of maak vrijblijvend een afspraak.

Rolgordijnen zijn handig en praktisch en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Geef uw interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van uw keuze.
Rolgordijnen
Jaloezieën geven uw interieur een strakke uitstraling. U kunt de jaloezielatten in verschillende richtingen bewegen. Zo speelt u eenvoudig met de lichtinval.
Jaloezieën
Een afspraak maken?

Comfortabel in uw eigen huis advies en stalen ontvangen? Plan uw afspraak nu in!

WhatsApp
06 2234 0004
Volg Mark Keijzer
Hulp nodig? Chat nu!